Zakelijke bijeenkomsten

Samenkomen en elkaar inspireren aan de oevers van het meertje, in de bosrijke omgeving van het watermolen gebouw.

Vergaderen in de natuur

Samenkomen en elkaar inspireren aan de oevers van het meertje, in de bosrijke omgeving van het watermolen gebouw.

Natuurlijk zijn bijeenkomsten bij de Watermolen duurzaam! De natuurlijke setting van het Domein van Rakhorst is een welkome ontsnapping aan de dagelijkse drukte en biedt, onder het geluid van kwetterende vogels en kabbelende riviertjes, inspiratie om zich volledig te richten op creatief denken en innovatieve commerciële oplossingen.

Vergaderingen, commerciele events, brainstormsessies, trainingen en meetings vormen in de verschillende settings binnen in de watermolen én buiten rondom het meertje een duurzame ontmoetingsplek voor commercieel en innovatief succes.

Laat de radartjes draaien en de ideeën stromen.

Zakelijke bijeenkomsten rondom De Wijerd

De Wijerd ligt verscholen in de ongerepte en waterrijke omgeving van De Watermolen. Dit betoverende meertje smeekt om het decor te mogen zijn voor bijzondere bijeenkomsten.

Enkele kenmerken van de Wijerd:

Natuurlijke Schoonheid:
Dit water, dat de toevoer verzorgt voor het rad in de watermolen, creëert een ontspannen en vloeibare sfeer die de creativiteit en concentratie bevordert.

Ruimte en Capaciteit
Met voldoende ruimte rondom het meertje liggen er volop kansen om langs het looppad kleinere opstellingen te creëren.

Terrassen bij de wijerd:
Het grote terras met uitzicht op het meertje en de Watermolen is een uitstekende plek voor ontspanning, korte pauzes en informele gesprekken tussen de vergaderingen door. Daarnaast is er nog een sfeervol kleiner terras direct aan het meertje.

Lokale Smaakbeleving:
Een culinair hoogtepuntje van vergaderen is altijd de borrel en eventueel afsluitend een mooi diner of bbq met producten uit de landelijke omgeving.

Bij regen:
Bij regen kunnen we altijd nog terecht in de watermolen of een van de grotere boerenschuren.

  Meetings in de molen

  Ontdek de charme van onze begane grond in de watermolen, een veelzijdige ruimte ontworpen voor vergaderingen, trainingen en evenementen.

  Met een capaciteit voor ongeveer 75 personen in theateropstelling, een sfeervolle bar, en directe toegang tot de Graanzolder, de Graanopslag en het ruime buitenterras aan het meertje, bieden wij een unieke omgeving voor inspirerende bijeenkomsten. Verrijk uw ervaring met de rustieke, industriële en historische ambiance en de naadloze verbinding tussen binnen en buiten.

  Welkom op de begane grond van de watermolen, waar ideeën vloeien en connecties bloeien.

  Activiteiten op de graanzolder

  De Veluwe is het grootste en ongerepte natuurgebied van Nederland en daar kunt u nu in alle rust, met een fantastisch uitzicht, vergaderen.

  De Graanzolder bevindt zich direct boven de begane grond van de watermolen en is ingericht met de meest moderne vergaderapparatuur zoals een elektrisch videoscherm, beamer en een professioneel geluidsysteem.

  De Graanzolder kan plaats bieden aan ca. 80 personen in theateropstelling. Voor de breaks kan er gebruik gemaakt worden van de begane grond waar de bar is gevestigd en waar ook een mooie lunch met lokale producten geserveerd kan worden.

  Bij mooi weer kan er buiten in de natuur geluncht worden aan het meertje of bij de waterslag. Mooier wordt het leven niet snel.

  Heb je nog vragen?

  We kunnen ons voorstellen dat er toch nog wel wat vragen zijn opgeborreld. Beschikbaarheid, openingstijden, catering, prijzen, geluid om er maar een paar te noemen.

  Geen probleem! Voel vrij om te mailen, te bellen of een afspraak te maken om bij de watermolen langs te komen. We staan je graag te woord met raad en daad.

  Team Watermolen van Rakhorst

  Prijzen

  Photoshoot:
  v.a. € 200 excl. btw

  Locatiehuur dagdeel:
  € 495 excl. btw (Max. 4 uur)

  Locatiehuur hele dag:
  € 850 excl. btw (Max. 8 uur)

  Extra uren in overleg, exclusief personeelskosten.

  Extra opties:
   

  • Ontbijt, lunch, diner
  • Koffiebuffet
  • Flip-over
  • Beamer / scherm
  Hoeveel Zalen heeft de watermolen?

  In de Watermolen van Rakhorst zijn drie historische zalen beschikbaar voor vergaderingen, meetings, trainingen en ander soort samenkomsten.

  Hoeveel personen kunnen in de zalen?

  De Watermolen: In deze zaal kunnen maximaal 80 personen samenkomen in een theateropstelling. De zaal is uitgerust met de meest moderne apparatuur.

  De Graanzolder: De Graanzolder biedt ruimte aan maximaal 80 personen in een theateropstelling. Deze zaal is ook voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, zoals beamers en geluidsapparatuur en biedt daarnaast een prachtig uitzicht over het gehele domein.

  Beide zalen zijn gevestigd in de industriële historische omgeving van de Watermolen van Rakhorst, waar alle elementen prachtig bewaard zijn gebleven en mooi zijn uitgelicht. Dit maakt ze geschikte locaties voor vergaderingen en evenementen.